Dazzle 150 - VHS direkte til MPEG via USB 2.0

Vil du gjerne overføre VHS-samlingen din til MPEG2 og brenne DVD? Med denne boksen fra Dazzle får du god hjelp, siden konverteringen skjer underveis. Det kan du spare mye tid på. Men blir resultatet bra nok?

Dazzle 150 - VHS direkte til MPEG via USB 2.0
Publisert
Sist oppdatert

Mange leker med tanken på å overføre samlingen av VHS-kassetter, Hi-8 eller andre analoge formater, til DVD eller VideoCD som kan spilles av i DVD-spilleren i stua. Her finnes det svært mange løsninger, fra helt enkle USB-løsninger til avanserte PCI-løsninger med dedikert maskinvare.

Dazzle har mange løsninger for overføring av forskjellige videoformater. Vi har nylig sett på en USB 1.1-basert løsning, som var kortleser i tillegg til å støtte digitalisering og overføring av analog video i middels kvalitet.

Oppløsningen var låst på 352 x 288 punkter, som er VideoCD-format. Dette tilsvarer omtrent VHS-kvalitet. Du kan lese vår minitest her.

Men Dazzle tilbyr også en mer avansert løsning, som heter Video Creator 150. Denne støtter USB 2.0 og dette åpner for overføring av video i langt bedre kvalitet.

Boksen

Selve boksen er i karakteristisk Dazzle-design, smalt og høyt. Man får assosiasjoner til visse moderne hoteller når den settes på foten som følger med. På denne modellen er foten i gummi, av en eller annen grunn. Det gjør den mindre stødig enn de plastvariantene vi har sett på de andre boksene. Men boksen kan selvsagt også ligge flatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.