De aller billigste PC-skjermene

Hos en rekke nettbutikker får du nå kjøpt store dataskjermer for under 1.000 kroner.

Vi har sjekket 18 nettbutikker og gir deg prisene på 84 rimelige skjermer fra 19 produsenter. Den aller rimeligste skjermen vi har funnet er en 19-tommers DGM-skjerm hos Pixmania.no. Pris: 785 kroner. Foto: Per Ervland
Vi har sjekket 18 nettbutikker og gir deg prisene på 84 rimelige skjermer fra 19 produsenter. Den aller rimeligste skjermen vi har funnet er en 19-tommers DGM-skjerm hos Pixmania.no. Pris: 785 kroner. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket 18 nettbutikker og gir deg i dag oversikten over de aller rimeligste LCD-skjermene i dagens marked. Vår tabell inneholder 84 skjermer fra 19 produsenter. Størrelsene varierer fra 18,5 til 24,0 tommer.

Den absolutt rimeligste skjermen fant vi hos Pixmania.com, som tilbyr en 19-tommers DGM for bare 785 kroner. Pixmania.com tilbyr er også rimeligst i 20-tommers-klassen og tilbyr en full HD (1920x1080) Viewsonic-skjerm for oppsiktsvekkende 854 kroner.

Blir 20 tommer for smått? Prisvinner Pixmania.com kan også skilte med en 22-tommers full HD-skjerm fra ViewSonic til 999 kroner. Eller hva med en 24-tommers Fujitsu-Simens-skjerm til 1.295 kroner? Denne finner du hos Elkjop.no.

Kun pris

Vi understreker at dagens artikkel ikke er ment for PC-freaker og andre som bruker store deler av sin inntekt på datautstyr. Vi har denne gangen utelukkende vært på jakt etter de aller rimeligste LCD-skjermene du per dags dato kan få kjøpt i Norge. Og vår jakt i 18 nettbutikker viser at ordinære PC-brukere som er på jakt etter en LCD-skjerm eller to kan slippe unna med overraskende lave summer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer