CES 2019 i Las Vegas

De artigste dingsene fra CES

Se hva vi fant på messegulvet.

WILLOW PUMP 2.0: Dette er en smart brystpumpe. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
WILLOW PUMP 2.0: Dette er en smart brystpumpe. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som oftes er det de største selskapene, anført av Samsung, LG og Sony, som stjeler overskriftene på den årlige elektronikkmessen CES i Las Vegas. Messen holder til på flere steder i Las Vegas, og de mest kjente samles på Las Vegas Convention Center (LVCC). Et tips vi har til alle som ønsker å ta turen til syndenes by for å oppleve den gigantiske teknologifesten, er å besøke samtlige messehaller – ikke bare LVCC.

Faktisk foregår mye av det artigste i messehallen på Sands, som er noen minutters kjøretur fra CES' hovedsete. Det er her de litt mindre kjente selskapene holder til sammen med oppstartsselskaper som har et stort ønske om å nå ut til nye kunder og investorer. Og det var her vi var vitne til noen av de kuleste produktene.

Men vi må ikke glemme CES Unveiled, et show som finner sted to dager før messedørene åpnes. Her samles en rekke småselskaper, men også noen litt større, som viser frem produktnyheter. Flere av selskapene er kun til stede her og har ikke egne utstillinger på selve messegulvet, så for mange er det gull verdt å titte innom CES Unveiled.

Babyteknologi

Et av produktene vi tok en kikk på under førshowet, var Babeyes. Kort og godt er dette et bamseutformet kamera man fester på bodyen til babyen og så filmer det fra babyens ståsted. Tanken til selskapet er at barnet selv ikke har noen minner fra den tiden, men med Babeyes kan man ta opp og lagre videominner som gjenoppleves senere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer