De beste bærbar-tilbudene august 09

Sommeren er over og havrelefsa er servert. Hva med en ny bærbar? Vi har hentet inn nye tilbud fra de store nettbutikkene!

De beste bærbar-tilbudene august 09
Publisert
Sist oppdatert

Tiden er inne og vi har invitert nettutikkene til å komme med det beste tilbudet på bærbare. Også denne gangen har vi satt prisen til rundt seks tusen kroner, med så lite avvik som mulig for å få en rettferdig sammenligning.

Forrige sammenligning var i midten av mai, og prispunktet var den gangen den samme.

Vinnerne i sammenligningen og avstemmingen ble fulgt opp i juni, hvor vi testet tre bærbare til rundt seks tusen kroner.

Utrolig mye for pengene

Dette prispunktet er fremdeles aktuelt, for det er omtrent her skillet går mellom billige og dyre PCer. Siden priser hele tiden presses, vil du etter hvert få svært gode maskiner for denne summen, spørsmålet er bare når. Derfor tar vi disse stikkprøvene i markedet for å få fram nye vinnertalenter i sammenligningene.

Vi satte ingen andre begrensninger enn pris, og fikk inn syv tilbud som vi nå har gått etter i sømmene.

De som har levert tilbud denne gangen er:

Datakjeden, Komplett, Mamoz, MPX,Multicom, PS og Netshop

Syv til 6.000?

Når vi ber om å få tilsendt tilbudene setter vi en pris på 6000 kroner, i praksis vil det si tett oppunder. De fleste spesifiserer da maskiner til 5990 og 5995, men det skjer unntak. Denne gangen valgte PS å komme med en maskin til 1000 kroner mindre enn de andre. En slik maskin vil neppe noen gang komme på topp, siden vi sammenligner egenskapene til maskinene. Men en slik maskin vil kunne få en annen utmerkelse dersom den utmerker seg på andre måter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer