De beste bærbar-tilbudene, august 2010

Bærbare står øverst på listen for de fleste PC-kjøpere, men hvilken skal du velge?

De beste bærbar-tilbudene, august 2010
Publisert
Sist oppdatert

Det er praktisk talt høst og mange er på jakt etter ny bærbar PC til skole, studier eller av andre grunner. Butikkene bugner av forskjellige modeller i prisklasser fra noen få tusen til opp til femsifret, men de fleste som betaler av egne penger strekker seg opp til 6000 kroner, som også er et fornuftig prispunkt å legge seg på i forhold til kost/ytelse.

Hva får man så for 6000 kroner? Og hva skal man velge?

Vår oversikt

Tidligere har vi invitert nettbutikkene til å komme med gode tilbud i en bestemt prisklasse. Dessverre har konkurransen flere ganger fått noen til å være litt for optimistiske med tanke på levering fra produsent. Dermed har det hendt at modeller ikke kommet i salg før mange uker etter at vi har publisert oversikten. Andre ganger har spesifikasjoner blitt endret underveis på grunn av leveringsproblemer på nøkkelkomponenter eller at det har kommet nye produkter.

Les også: De beste PC-tilbudene, stasjonære PC-er

Denne gangen har vi selv plukket fra butikkenes nettsider, og vi har bare valgt produkter som er lagervare. Dermed skulle vi være rimelig trygge på at maskinene faktisk er i salg. Om noen blir utsolgt i løpet av kort tid er en helt annen sak; det kan vi jo ikke forutsi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer