De beste bærbar-tilbudene mai 09

Det er snart sommer og tid for uteliv, kanskje i følge med en ny bærbar? Vi har hentet inn nye tilbud fra de store nettbutikkene!

Publisert
Sist oppdatert

Tiden er inne til nok en gang å invitere nettutikkene til å komme med det beste tilbudet på bærbare. Denne gangen har vi satt prisen til rundt seks tusen kroner, med så lite avvik som mulig for å få en rettferdig sammenligning.

Forrige sammenligning var i slutten av november, og prispunktet var den gangen mellom syv og åtte tusen.

Etter dette hadde vi en test i mars, hvor vi testet seks bærbare til rundt seks tusen kroner.

Utrolig mye for pengene

Dette prispunktet er fremdeles aktuelt, det er rundt denne summen skillet går mellom billige og dyre PCer. Siden priser hele tiden presses, vil du etter hvert få svært gode maskiner for denne summen, spørsmålet er bare når. Derfor tar vi disse stikkprøvene i markedet for å få fram nye vinnertalenter i sammenligningene.

Vi satte ingen andre begrensninger enn pris, og fikk inn seks tilbud som vi nå har gått etter i sømmene.

Maskinene kommer denne gangen fra:

Datakjeden, Komplett, MPX, Multicom og Netshop

Fem til 6.000

I tidligere sammenligninger og tester har det vært vesentlige prisforskjeller mellom modellene, denne gangen er det bare et par hundrelapper som skiller en av maskinene, som har fått en prislapp på 5 799 kroner. De andre ligger på 5 990 og 5 995 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer