De beste bærbar-tilbudene

Ferien er over for lengst for de fleste, og mange er på utkikk etter ny PC til skolestart. Vi har tatt en runde i butikkene for å se hva du kan få av bærbare PCer til under 10.000 kroner, og vi ble forbløffet!

Publisert
Sist oppdatert
De beste bærbar-tilbudene


Bærbar-prisene har stupt de siste par årene, og det fikk vi bekreftet til fulle under vår tur i butikkene i slutten av august. Og konklusjonen er klar; de fleste av oss trenger slett ikke mer datakraft eller utstyr enn hva du får dersom du satser på en bærbar PC i 8-10.000 kroners klassen. Du får rett og slett forbløffende mye for pengene akkurat nå.

7 maskiner

Oversikten vår omfatter i første omgang 7 maskiner, de fleste koster godt under 10.000 kroner inkludert mva. Du finner lenker til hver maskin i boksen til høyre. Når du klikker deg inn på et produkt, finner du lenker til de andre produktene i venstremargen.

NB! Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en fysisk test av maskinene, kun en prissammenligning. Noen av modellene kan være testet av oss tidligere, du finner oversikten på denne siden.

Og før du bestemmer deg, bør du ta en titt på våre generelle kjøperåd for bærbare PCer

De beste bærbar-tilbudene

Hva med deg?

Skal du kjøpe bærbar PC i høst? (Avsluttet)
Ja(66%) 792
Nei(13%) 154
Vet ikke(11%) 137
Ny PC, men stasjonær(9%) 111
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Sammenligne tilbudene

Vi har lagt ned store ressurser i vårt sammenligningsverktøy. Nå kan du enkelt sammenligne PCene i oversikten mot hverandre, slik at du raskt kan skille modellene fra hverandre, finne den største harddisken, største skjermen etc.

Sammenlign PC-tilbudene her.

Oppdateringer

Det dukker stadig opp nye tilbud på bærbare PCer rundt omkring, og vi tar sikte på å oppdatere oversikten vår med jevne mellomrom. Vi setter derfor pris på tips fra dere lesere når det dukker opp et ekstra godt tilbud som du synes burde vært med i sammenligningen.

På samme måte ønsker vi å luke ut tilbud som ikke lenger er tilgjengelig.

Epost-adressen vår er data@dinside.no

Tips om tilbud!

Vår oversikt omfatter naturligvis ikke alle maskiner på markedet i den aktuelle prisklassen. Du kan derfor også tipse andre lesere om andre bærbar-tilbud i diskusjonen under.

[Ugjyldig objekt (debatt)]Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer