De beste bærbar-tilbudene

Ferien er over for lengst for de fleste, og mange er på utkikk etter ny PC til skolestart. Vi har tatt en runde i butikkene for å se hva du kan få av bærbare PCer til under 10.000 kroner, og vi ble forbløffet!

Publisert
Sist oppdatert

Bærbar-prisene har stupt de siste par årene, og det fikk vi bekreftet til fulle under vår tur i butikkene i slutten av august. Og konklusjonen er klar; de fleste av oss trenger slett ikke mer datakraft eller utstyr enn hva du får dersom du satser på en bærbar PC i 8-10.000 kroners klassen. Du får rett og slett forbløffende mye for pengene akkurat nå.

7 maskiner

Oversikten vår omfatter i første omgang 7 maskiner, de fleste koster godt under 10.000 kroner inkludert mva. Du finner lenker til hver maskin i boksen til høyre. Når du klikker deg inn på et produkt, finner du lenker til de andre produktene i venstremargen.NB! Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en fysisk test av maskinene, kun en prissammenligning. Noen av modellene kan være testet av oss tidligere, du finner oversikten på denne siden.

Og før du bestemmer deg, bør du ta en titt på våre generelle kjøperåd for bærbare PCer

Sammenligne tilbudene

Vi har lagt ned store ressurser i vårt sammenligningsverktøy. Nå kan du enkelt sammenligne PCene i oversikten mot hverandre, slik at du raskt kan skille modellene fra hverandre, finne den største harddisken, største skjermen etc.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer