De beste bærbar-tilbudene

Nettbutikkene byr denne gangen på godsaker mellom 7 og 8.000 kroner, og aldri har vi sett tilbud som har gitt mer maskin for pengene. Stem på hvilke modeller vi skal teste!

Publisert
Sist oppdatert

Vi får stadig henvendelser angående våre beste PC-tilbud, og forrige måned var det, for deg som ikke helt har fått det med deg, stasjonære tilbud til maksimum 6.000 kroner som stod på plakaten.

Nå er vi klar med en ny runde, men det er denne gangen bærbare datamaskiner som skal runde av de populære tilbudene for i år.

Vi har fått inn syv tilbud, til priser mellom 6.995- og 7.995,-.

Stem på din favoritt!Som vanlig er bærbar-testen todelt. På de neste sidene i denne artikkelen får du servert alle tilbudene med de viktigste spesifikasjonene og våre umiddelbare kommentarer. Deretter er det din jobb å stemme på ett eller flere tilbud - de mest populære tar vi inn i vår testlab og etter grundige undersøkelser kårer vi det beste tilbudet.

Datakjeden, Komplett, MPX, Multicom, Netshop, PCutstyr og PS.no er denne gangen med i oversikten. Butikkene har stått fritt til å velge merke og type bærbar. Tilbudsmaskinene kommer denne gang fra Acer, Asus og Fujitsu Siemens. Multicom stiller med sin egen modell.

Det er likevel en rekke felles trekk ved ved tilbudene. Skjermstørrelsen holder seg på 15,4 tommer og oppløsningen 1280 x 800 punkter. Dobbeltkjerneprosessor fra Intel, DVD-brenner, to gigabyte minne og Windows Vista er også normen. Samtlige maskiner har dessuten integrert webkamera i skjermen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer