De beste bærbar-tilbudene

Ny runde med PC-tilbud, og denne gangen er det 12- og 13-tommere som gjelder.

Publisert
Sist oppdatert

Som du muligens har fått med deg har bærbar-prisene falt kraftig de siste månedene. Det er for eksempel vanskelig å glemme Toshiba-PCen til tre høvdinger fra Netshop, og vi kunne nettopp melde om en PC til 1 krone.

-->Gå rett til tilbudene:

  • Datakjeden og Mamoz
  • MPX og Multicom
  • Netshop og PCutstyr.no
  • PS.no og avstemming

Denne gangen har vi dog ikke gått for det aller billigste prissegmentet. I tillegg har vi for første gang satt noen føringer på størrelse. Tidligere har 15,4-tommerne dominert ettersom dette i praksis gir mest PC for pengene, men mange mener også at disse maskinene i vår moderne tid er litt for store og tunge til å være skikkelig "bærbare".

Kravet til tilbudene var derfor at de skulle være 12 eller 13 tommer. For å få litt variasjon i maskinvaren valgte vi også å være litt fleksible når det gjelder pris, så disse spenner mellom seks og syv tusenlapper.

Stem på din favoritt!Som dere nå er vant til er testen todelt. På de neste sidene i denne artikkelen får du servert alle tilbudene med de viktigste spesifikasjonene og våre umiddelbare kommentarer. Deretter er det din jobb å stemme frem tilbudet - eller tilbudene - du ønsker vi skal teste før vi kårer det beste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer