De beste billig-PCene

(September 2008): Du vil ikke tro hva du kan få for bare 5000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert
Vær forberedt på å bli overrasket.


September er høysesong for PC-kjøp, ikke minst i forbindelse med skolestart.

Det store spørsmålet for mange er hvor mye penger som skal settes av i den forbindelse, og går du i butikken er det stor fare for at selgeren har en annen oppfatning av hva du har bruk for enn hva du egentlig hadde sett for deg - med tilhørende budsjettsprekk.

De fleste velger bærbar PC nå, og vår ferske sammenligning av modeller til rundt 7000 kroner viste at dette er et prispunkt som definitivt byr på ytelse og funksjonalitet som den jevne student kan klare seg meget vel med, til alt fra skoleoppgaver, nettsurfing og multimedia.

Til tross for at den koster under 5000 kroner byr denne PCen på 3 GB minne, trippelkjerneprosessor og 20" flatskjerm. Men Mamoz er bare én av flere som leverer gode tilbud i forbindelse med skolestart.
Til tross for at den koster under 5000 kroner byr denne PCen på 3 GB minne, trippelkjerneprosessor og 20" flatskjerm. Men Mamoz er bare én av flere som leverer gode tilbud i forbindelse med skolestart. Vis mer


Enkelte av dem byr til og med på grafikkløsninger som kan by på brukbare spillopplevelser.

Stasjonær gir mest for pengene

I dag presenterer vi en ny oversikt, denne gangen er det stasjonære PCer det gjelder. Og la det være sagt med én gang: Du får mer for pengene dersom du velger en stasjonær PC. 5000 kroner er nok til å få en PC med svær skjerm, flerkjerneprosessor, godt med minne og lagringsplass, samt gode muligheter for oppgradering senere, når behovet eventuelt melder seg.

Utrolige priser

Vi inviterte noen av de største databutikkene på nett til å vise oss hva de har å tilby for 5000 kroner. På neste side presenterer vi fem av tilbudene, krydret med våre kommentarer. Vi har også plukket ut en favoritt.

Vær forberedt på å bli overrasket.

>> Les videre: De fem PC-tilbudene, og vår favoritt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer