De beste green friday-tilbudene

Ikke helt black friday, men noen godbiter er det å finne i tilbudsbunken.

REKORDBILLIG: I dag får du 256 GB-utgaven av iPhone Xs Max til 7490 kroner. Så billig har den aldri vært før. Foto: Pål Joakim Pollen
REKORDBILLIG: I dag får du 256 GB-utgaven av iPhone Xs Max til 7490 kroner. Så billig har den aldri vært før. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Hvert år sitter vi oppe halve natta og samler inn de beste black friday-tilbudene, men det skjer først i november – nærmere bestemt 27. november i år.

De siste årene har imidlertid mange butikker kastet seg på med vårens svar på black friday - green friday, som går av stabelen akkurat i dag. I likhet med black friday er det derfor mange tilbud rundtom, selv om tilbudene ikke florerer i like stor grad som de gjør før jul.

Uansett - vi har trålet oss igjennom tilbudene i dag, og her er de vi vil trekke frem som ekstra gode:

JBL Boombox

Våren er tiden for å ta med musikken ut, og mang en danseinstruktør er strålende fornøyde med JBL Boombox. Dette er en relativt romslig Bluetooth-høyttaler som veier drøye fem kilo, og som kan by på 24 timers batteri og rikelig med bass.

Den har aldri vært billigere enn den er i dag, der flere butikker tar 2690 kroner, en god tusenlapp under det den har kostet den siste måneden.

Verdt å nevne er at JBL Boombox 2 ble lansert denne måneden, som forklarer prisfallet på den forrige utgaven.

iPhone Xs Max

Inntil i høst var Xs Max Apples toppmodell, og den holder fremdeles stand som en meget kjapp og fin telefon. I dag får du 256 GB-utgaven for 7.500 kroner, så vidt over halvparten av det den kostet ved lansering - 14.490 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer