De beste julespillene 2001

Dataspill er alltid en populær gave, og i år er det mange kvalitetstitler i butikkene. Her er våre anbefalinger!

Publisert

Vi har delt inn anbefalingene i kategoriene action og strategi. I tillegg har vi tatt med noen andre spill som ikke faller naturlig inn i disse kategoriene. Spillene egner seg ikke for de aller minste – ta da heller en titt på våre omtaler av spill for de minste

Actionspill

No One Lives ForeverEn av årets kanskje mest overraskende titler. Utviklerne Monolith har endelig gjort en god jobb, og levert et spill som tar oss tilbake til ”Swinging Sixties” – hemmelige agenter, vakre kvinner og skurker som vil ta over verden. Mye av inspirasjonen er hentet fra Austin Powers-filmene, og spillet er blant de mest humoristiske vi har sett på lenge.

No One Lives Forever har fått en ny grafikkmotor, og er meget tiltalende visuelt. Men utseendet er ikke alt, og her er det virkelig mye spillbarhet. Et spill vi anbefaler på det høyeste. Les vår forhåndsomtale i denne artikkelen.

American McGee’s AliceAlice er muligens det særeste spillet akkurat nå. Id Software-veteranen American McGee har tatt for seg verden fra bøkene til Lewis Caroll, og gjort den til et sykt og skremmende sted. Spillet bruker Quake III-motoren, men foregår i tredje person. Vi har ikke hatt sjansen til å teste spillet enda, men utfra våre førsteinntrykk, som baserer seg på spillets demo, er vi sikre på at Alice er en av de mest spennende titlene i år 2000.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer