De beste konsollspillene

Konsollspillere har hatt et eksepsjonelt godt år. Både XBox og GameCube debuterte i år, mens PlayStation 2 har bare fått flere og flere flotte spill. Vi oppsummerer konsollåret her.

Publisert
Sist oppdatert

XBox

Microsofts første konsoll kom i butikkene 14. mars i år, og ble til å begynne med møtt med ganske stor skepsis. Den var dyr, stor og tung, men samtidig den klart kraftigste maskinen på markedet, med innebygd harddisk og bredbåndstilkobling. Spillutvalget var til å begynne med middels, med noen flotte og noen middelmådige spill – men dette har forbedret seg kraftig etter hvert.

Det mest interessante er at maskinen som opprinnelig kostet over 4.000 kroner, fås nå til rundt 1.600, gjerne med ett eller to gode spill med på kjøpet. Den kraftigste konsollen er nå også blant de billigste, og det har bidratt til at XBox etter hvert begynner å få et navn. Her får du virkelig valuta for pengene!

XBox er blitt kongen av bilspill, med mange underholdende titler: RalliSport Challenge, Project Gotham Racing, Colin McRae 3, Sega GT 2002 og MotoGP. Du får også et godt utvalg av øvrige sportsspill.

Actionspill er det også mange av på XBox. Et av de virkelige storspillene er Halo, som vi anmeldte her. Dessuten må vi ikke glemme de nye stortitlene Splinter Cell, Unreal Championship og MechAssault. Alle disse, og spesielt Halo og Splinter Cell, kan vi anbefale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer