De beste mediespillerne

Markedet for harddiskbaserte musikkspillere har eksplodert det siste året, mye takket være iPodens suksess. Her er en oversikt over de mest interessante spillerne fra 2004.

Publisert
Sist oppdatert

Apples iPod har hatt en eventyrlig suksess, og gjort harddiskbaserte musikkspillere til allemannseie. Med hjelp fra kjendiser er det også blitt et moteikon – men det er fort gjort å glemme at det også finnes andre produsenter av MP3-spillere som gjerne gir litt mer valuta for pengene enn iPod, selv om de sjelden klarer å utkonkurrere Apple på design og luksus-følelse.

Den eksklusive

Noen får det imidlertid til. Det finnes knapt en digital musikkspiller som gjør like stort visuelt inntrykk som Sonys HD1. Den er ultraslank, har lekker design og meget solid konstruksjon. Sony kan sakene sine når det gjelder deilig elektronikk, og HD1 er av ypperste klasse rent teknologisk.

Riktignok har det ingen ekstrafunksjoner, og krever at du legger inn Sonys eget programvare, konverterer musikkfilene til Sonys format og har et par andre bruksløsninger som ikke er optimale.

Så objektivt sett er den ikke verdt den høye prislappen på ca. 4.000 kroner, men vil du ha en musikkspiller som virkelig tiltrekker seg oppmerksomhet, og pengene ikke er et spørsmål, gå for denne.

Lagringsplass: 20 GB. Les testen!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer