De beste MP3-spillerne 2003

MP3-spillerne i diverse konfigurasjoner er stadig like populære, og utviklingen fortsetter. Vi oppsummerer her de mest interessante MP3-dingsene vi testet i året som gikk.

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange varianter av MP3-spillere. Vi har de tradisjonelle, små dingsene med realtivt begrenset minne og funksjonalitet (selv om de også blir stadig mer funksjonelle), og vi har de store og kraftige jukeboxene som rommer enorme mengder musikk. I tillegg finnes det også CD-baserte spillere som ligner på tradisjonelle bærbare CD-spillere, men som også leser MP3-filer.

Viktige kriterier er selvsagt hvor kompakte spillerne er, hvilke muligheter de byr på og hvor enkle de er å bruke. Disse kategoriene er ganske fleksible, det avhenger tross alt av hvilken type spiller vi snakker om - en liten MP3-spiller vil alltid score høyere enn en stor og tung jukebox når det gjelder vekt - men jukeboxer har naturligvis sine fordeler, blant annet er lagringskapasitet normalt langt større.

Her er i alle fall de produktene som har imponert oss mest i år.

Den beste CD-baserte spilleren

Det er ett produkt som skiller seg spesielt ut i denne klassen. Det er ingen tvil om at Sony kan dette med lyd, og deres D-NE511-walkman er et flott eksempel på hvor bra en CD-basert MP3-spiller kan være. Den har god kapasitet, flott lyd og er brukervennlig, og i tillegg er prisen svært god. Her er et utdrag fra vår konklusjon:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.