De beste PC-tilbudene - februar

Åtte gode PC-tilbud til 10.000 kroner. Og som alltid får du mer for pengene enn noen gang før.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Datas PC-tilbud har lenge vært kjent som en pådriver for billigere datamaskiner, og vi har ingen grunn til å tro at 2008 vil bli annerledes.

Årets første PC-tilbudsoversikt går på stasjonære datamaskiner med en prislapp på 10.000 kroner. En bunke e-poster fra utålmodige lesere forteller oss også at dette er noe folk virkelig har ventet på...

Husk, din stemme teller

Datakjeden, Komplett, Mamoz, MPX, Multicom, Netshop, PCutstyr.no og PS.no (tidligere PS Data) har som alltid innhentet gode priser og strammet inn på fortjenesten - som betyr at du nå får mer datamaskin per krone enn noengang før.

Som vanlig gir vi DEG anledning til å stemme frem din favoritt-PC. De modellene som får flest stemmer vil bli hentet inn og testet fysisk i vår testlab. Først når datamaskinene er stemt fram, plukket ut, mottatt hos oss og testet grundig vil vi kåre det beste PC-tilbudet for februar 2008.

Men det betyr jo at du må lese om PCene før du stemmer! Lenkene til de aktuelle tilbudene finner du lengre ned på siden.

For hurtige valg for deg med dårlig tid har vi også laget en tabell som enkelt viser forskjellene ved hovedspesifikasjonene, men som dere selv ser er det mye likt. Vi råder dere derfor å lese om hver enkelt maskin - her ligger det en del i detaljene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer