De beste PC-tilbudene - juli

Syv PC-tilbud til 10.000 kroner. Og som du vet - mer for pengene enn noen gang før.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nå en god stund siden vi har hatt en av våre populære tilbudsrunder for stasjonære PC-er. Og siden i vinter har det også vært noen små forandringer i markedet.

Vi har blant annet sett at nye grafikkort har kommet i hyllene, og ikke minst har PC-skjermer blitt enda billigere - noe vi også merker på tilbudene vi har fått inn denne gangen.

I denne oversikten har vi altså nok en gang sett på stasjonære datamaskiner med prislappen på 10.000 kroner. De fleste fra den vante gjengen har utsatt sommerferien og derfor får du nå tilbud fra Datakjeden, Komplett, Multicom, Netshop, PCutstyr og PS.no. I tillegg har også Lefdal kastet seg på lasset. Og som du nå sikkert er vant til finner du tilbud som gir deg mer datamaskin per krone enn du har fått tidligere.

Husk å stemme

Siden vi ikke har kapasitet til å teste samtlige PC-er holder vi oss til de som virker mest populære - og her kommer du inn. Ved å stemme påvirker du muligheten for at akkurat din favoritt (eller favoritter) blir hentet inn for fysisk testing i vår lab.

Husk at det er først når datamaskinene er stemt fram, plukket ut, mottatt hos oss og testet grundig at vi vil kåre det beste PC-tilbudet for juli 2008.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer