De beste PC-tilbudene - juli

Syv PC-tilbud til 10.000 kroner. Og som du vet - mer for pengene enn noen gang før.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nå en god stund siden vi har hatt en av våre populære tilbudsrunder for stasjonære PC-er. Og siden i vinter har det også vært noen små forandringer i markedet.

Vi har blant annet sett at nye grafikkort har kommet i hyllene, og ikke minst har PC-skjermer blitt enda billigere - noe vi også merker på tilbudene vi har fått inn denne gangen.

I denne oversikten har vi altså nok en gang sett på stasjonære datamaskiner med prislappen på 10.000 kroner. De fleste fra den vante gjengen har utsatt sommerferien og derfor får du nå tilbud fra Datakjeden, Komplett, Multicom, Netshop, PCutstyr og PS.no. I tillegg har også Lefdal kastet seg på lasset. Og som du nå sikkert er vant til finner du tilbud som gir deg mer datamaskin per krone enn du har fått tidligere.

Husk å stemme

Siden vi ikke har kapasitet til å teste samtlige PC-er holder vi oss til de som virker mest populære - og her kommer du inn. Ved å stemme påvirker du muligheten for at akkurat din favoritt (eller favoritter) blir hentet inn for fysisk testing i vår lab.

Husk at det er først når datamaskinene er stemt fram, plukket ut, mottatt hos oss og testet grundig at vi vil kåre det beste PC-tilbudet for juli 2008.

De beste PC-tilbudene - juli


Så du må først lese om PC-ene før du stemmer! Lenkene til de aktuelle tilbudene finner du lengre ned på siden.

Har du særdeles dårlig tid har vi også laget en tabell som enkelt viser hovedforskjellene med tanke på spesifikasjonene, men som dere selv ser er det også mye som er likt. Vi råder dere derfor som alltid å lese om hver enkelt maskin.

De beste PC-tilbudene - juli


De beste PC-tilbudene - juli


Redaksjonen forbeholder seg også retten til å kunne hente inn en eller to PC-er uavhengig av plassering i henhold til antall mottatte stemmer, dersom vi på bakgrunn av spesifikasjonene mener det er en toppkandidat.

Intel, Vista og 4 GB RAM

Som i vinter er det Intel som er kongen på prosessorhaugen. Duo- og Quad-prosessorene er gode og relativt rimelige - og derfor også populære. Ikke overraskende finner vi altså Intel-prosessorer i samtlige tilbud. Likt over hele linja er også tilfelle med minne - 4 GB er nå normen.

Medfølgende operativstystem er Windows Vista Home Premium for alle bortsett fra PS.no, som gir deg Vista Ultimate 64-bit.

Sjekk ut tilbudene

Stem her!

Hvilke tilbud skal vi teste? (Avsluttet)
Komplett(26%) 1139
Netshop(20%) 861
Datakjeden(19%) 822
Multicom(12%) 513
Lefdal(9%) 405
PS.no(8%) 349
PCutstyr.no(5%) 218
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Klikk lenkene under for å se PCene i denne månedens sammenligning, og stem på de du vil vi skal teste i vår lab. Husk at PCene også kan kjøpes uten skjerm dersom du har fylt opp pulten fra før.

Du kan stemme på flere av tilbudene om du ønsker det, men husk at det å stemme på alle vil ha samme virkning som å ikke stemme i det hele tatt.

Datakjeden juli
Komplett.no juli
Lefdal juli
Multicom juli
Netshop juli
PCutstyr.no juli
PS.no juli

Trenger du en bærbar?

Siste PC-test av bærbare PCer er fra april, men vi anbefaler deg også å lese denne artikkelen.

[Ugjyldig objekt (debatt)]Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer