De beste PC-tilbudene august 2016

Skolestarten nærmer seg for hundretusenvis av skoleungdommer, og tradisjonen tro har vi trålet nettbutikkene på leting etter gode PC-tilbud.

SJU TILBUD: Har du mellom 3.000 og 4.000 kroner å bruke på ny PC, har vi funnet noen trygge kjøp til deg. Ett av tilbudene er etter vår mening et halmstrå bedre enn de andre. Foto: DINSIDE
SJU TILBUD: Har du mellom 3.000 og 4.000 kroner å bruke på ny PC, har vi funnet noen trygge kjøp til deg. Ett av tilbudene er etter vår mening et halmstrå bedre enn de andre. Foto: DINSIDE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange data- og elektronikkbutikker har skolekampanjer i disse dager. Da skrus gjerne prisene på aktuelle PC-modeller ned, for å selge flest mulig før skolestart. Mange av disse PC-ene ligger i prisleiet 3-4.000 kroner. Vi har gjort grundige undersøkelser i en rekke nettbutikker, og valgt ut det PC-tilbudet vi mener er det beste i denne prisklassen, i sju av dem.

I denne artikkelen tar vi for oss forskjellene mellom dem, for til slutt å plukke ut en favoritt på bakgrunn av disse vurderingene. Vi understreker at dette som alltid er en teoretisk sammenligning, basert på opplysninger fra produsentene, vår kunnskap om maskinvaren fra egne tester, samt tester fra tredjepart.

LES OGSÅ: Vi trenger en ny generasjon PC-er

Vårt utvalg

Samtlige av de sju PC-ene har skjermer på 15,6 tommer, som gjerne omtales som normalklassen. Det er ofte disse som gir den beste balansen mellom pris og ytelse. Seks av de sju er utstyrt med Intel Core i-prosessor - som vi absolutt vil anbefale foran enklere prosessorer som Celeron, Pentium og Atom. Den siste er utstyrt med prosessor fra konkurrenten AMD.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer