De beste PC-tilbudene i budsjettklassen

Mange kan klare seg med en svært rimelig PC. Vi har plukket ut tre av de beste tilbudene i prisklasse rundt 2.000 kroner, og funnet vår favoritt.

BILLIG PC-ER: Acer, Packard Bell og Toshiba har alle noen interessante modeller for deg som har begrenset budsjett. Foto: PRODUSENTEN
BILLIG PC-ER: Acer, Packard Bell og Toshiba har alle noen interessante modeller for deg som har begrenset budsjett. Foto: PRODUSENTEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du har et begrenset budsjett og beskjedne behov, kan du finne helt greie maskiner helt ned til rundt 2.000 kroner. Det er imidlertid noen ting du må være klar over. For eksempel at du i denne prisklassen finner både vanlige PC-er med Windows, samt datamaskiner som kjører ChromeOS fra Google, såkalte Chromebooks.

Chromebooks er lette og svært raske, men krever at du er på nett for å fungere optimalt. Dessuten kan du ikke kjøre vanlige Windows-programmer på dem.

De har også svært begrenset lagringsplass, da det er lagt opp til at alt skal være lagret på nett - både programmer og brukerfiler.

Les mer om Chromebooks

PC-ene vi har valgt ut er imidlertid «tradisjonelle» i den forstand at de kjører Windows, har godt med lagringsplass og kan kjøre alle de tradisjonelle programmene du er vant til, som Microsoft Office, Internet Explorer og Photoshop. Men husk at når du kjøper en PC til 2.000 kroner kan du ikke ha for store krav når det kommer til ytelse.

Jovisst kan du kjøre alle de ovennevnte programmene, men du må belage deg på litt mer venting, spesielt hvis du kjører flere programmer samtidig. Dessuten kan du ikke forvente å kunne kjøre grafikkintensive spill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer