Seks PC-er til under 4.000 kroner:

De beste PC-tilbudene jula 2016

Vi har saumfart seks av de største nettbutikkene på jakt etter PC-tilbud utenom det vanlige. Ett av dem er vår klare favoritt, men tilbudet varer bare til søndag kl 23:59.

MYE BRA Å VELGE MELLOM: Nettbutikkene kniver om å levere de beste tilbudene i julestria. Vi har en klar favoritt denne gangen. Illustrasjon: Dinside
MYE BRA Å VELGE MELLOM: Nettbutikkene kniver om å levere de beste tilbudene i julestria. Vi har en klar favoritt denne gangen. Illustrasjon: Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ønsker du deg ny PC til jul? Eller kanskje du har lyst å gi bort en? Selv om du har et stramt budsjett, er det mye bra å velge mellom for tiden. Vi har satt grensen på 4.000 kroner, og har plukket ut det vi mener er det beste tilbudet i denne prisklassen, i seks av de største nettbutikkene.

Også denne gangen har vi landet på PC-er med 15,6 tommer skjerm. To av PC-ene har full HD-skjerm, og kun én er utstyrt med harddisk. Alle de fem andre har enten 128 eller 256 GB SSD, noe som betyr langt raskere lagring og en rekke andre fordeler. For bare kort tid siden var SSD-er og full HD-skjerm kun noe du fant på langt dyrere modeller. Mer om fordelene i eget avsnitt lenger ned i artikkelen.

Vårt utvalg

Her er PC-ene vi har valgt ut, prisene gjelder 16.12.2016:

Dustin.no: Fujitsu Lifebook A555. Pris: 3.690 kronerElkjop.no: Acer Aspire E5-575. Pris: 3.995 kronerExpert.no: Asus R517SA-X0038T. Pris: 3.799 kronerKomplett.no: Asus X540LA. Pris: 3.995 kronerLefdal.com: HP 15-ay087no. Pris: 3.795 kronerNetonnet.no: Lenovo B50-50. Pris: 3.990 kroner

Vi skal nå ta for oss forskjellene mellom dem, for til slutt å velge en favoritt på bakgrunn av disse vurderingene. Vi understreker at dette som alltid er en teoretisk sammenligning, basert på opplysninger fra produsentene, vår kunnskap om maskinvaren fra egne tester, samt tester fra tredjepart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer