Seks PC-er mellom 3.500 og 4.000 kroner

De beste PC-tilbudene til jul 2017

Det har gått fire måneder siden siste prissammenligning av budsjettvennlige PC-er. Nå har vi tatt en ny runde i nettbutikkene, og funnet vår favoritt.

MYE FOR PENGENE: De er færre, men de beste PC-tilbudene er fortsatt gode en uke før jul. Illustrasjon: Dinside
MYE FOR PENGENE: De er færre, men de beste PC-tilbudene er fortsatt gode en uke før jul. Illustrasjon: Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare noen få dager igjen til julaften, og nettbutikkene håper å få tømt mest mulig av lageret sitt før et nytt år og ikke minst varetellingen. Har det ført til noen spesielt gode PC-tilbud? Både ja og nei, viser årets siste PC-oversikt.

Vi har nemlig tatt en ny runde i de store nettbutikkene, på let etter spesielt gode tilbud i budsjettklassen. Nok en gang har vi konsentrert oss om PC-er til under 4.000 kroner, og har denne gangen landet på seks forskjellige PC-er som koster mellom 3.490 og 3.995 kroner.

I denne prisklassen finner du stort sett enkle PC-er som duger til hverdagslige PC-oppgaver, inkludert skolearbeid, sosiale medier, film og musikk, og kan i så måte også være en aktuell julegave for mange.

Seks PC-er

Her er modellene vi har valgt ut:

Dustinhome.no: Lenovo V110. 15,6". Pris: 3.690 krElkjop.no: Lenovo 320 (Intel). 15,6". Pris: 3.995 krKomplett.no: Lenovo 120S. 14". Pris: 3.490 krLefdal.com: Lenovo 320 (AMD). 14". Pris: 3.495 krNetonnet.no: Asus X541NA. 15,6". Pris: 3.990 krPower.no: Asus E403NA. 15,6". Pris: 3.499 kr

Vi skal nå ta for oss forskjellene mellom dem, for til slutt å velge en favoritt på bakgrunn av disse vurderingene. Vi understreker at dette som alltid er en teoretisk sammenligning, basert på opplysninger fra produsentene, vår kunnskap om maskinvaren fra egne tester, samt tester fra tredjepart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer