Fem PC-er til under 4.000 kroner

De beste PC-tilbudene til jul 2018

Vi har vurdert fem PC-er og funnet vår favoritt.

ÅRETS SISTE: Vi har vurdert PC-tilbud fra fem leverandører, og kåret en vinner i budsjettklassen. Illustrasjon: Acer/DInside
ÅRETS SISTE: Vi har vurdert PC-tilbud fra fem leverandører, og kåret en vinner i budsjettklassen. Illustrasjon: Acer/DInside Vis mer
Publisert

Mange er godt i gang med forberedelsene og flere har nok gjort seg ferdig med gavehandlingen før julen for alvor tikker inn. Er du en av dem som ikke har kommet helt i mål riktig ennå, kan denne guiden være nyttig, enten du er på utkikk etter en gave til noen andre eller ønsker å glede deg selv med en liten gave.

I år som i fjor har vi derfor trålet de største nettbutikkene for å finne de beste PC-tilbudene få uker før jul, og som tidligere har vi holdt oss til PC-er i prisklassen under 4.000 kroner. Denne gangen koster et par av dem faktisk ganske mye mindre.

Dette er bærbare PC-er som har lave spesifikasjoner og er i hovedsak myntet på skolebruk og liknende. Det betyr at de ikke er beregnet til spilling annet enn noe enklere Windows-spill. Ønsker man dette, kan det være lurt å sjekke ut vår PC-test der vi sammenlikner tre spill-laptoper til under 9.000 kroner.

Fem PC-er

Dette er modellene vi har valgt ut:

  • Multicom.no: Lenovo V110 15,6". Pris: 2.599 kroner.
  • Elkjøp.no: Acer Chromebook 14 14": 3.945 kroner.
  • Komplett.no: Acer Extensa EX2540 15,6". 3.990 kroner.
  • Netonnet: Asus VivoBook 15,6". Pris: 3.990 kroner.
  • Power: Asus R417WA-GA033TS 14,0". Pris: 2.599 kroner.

Vi skal nå ta for oss forskjellene mellom dem, for til slutt å velge en favoritt på bakgrunn av disse vurderingene. Vi understreker at dette som alltid er en teoretisk sammenligning, basert på opplysninger fra produsentene, vår kunnskap om maskinvaren fra egne tester, samt tester fra tredjepart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer