Seks PC-er til under 4.000 kroner

De beste PC-tilbudene til sommerferien 2017

Vi har nok en gang saumfart seks av de største nettbutikkene på jakt etter PC-tilbud utenom det vanlige.

BUDSJETT-PC-er: Hvis du har enkle behov, er det ikke nødvendig å blakke seg helt når du skal kjøpe ny PC. Har du 4.000 å bruke, finner du flere meget gode tilbud i markedet akkurat nå. NB! Modellen i bildet over er kun en illustrasjon, og gjenspeiler ikke vinneren i vår oversikt. Ill: Dinside
BUDSJETT-PC-er: Hvis du har enkle behov, er det ikke nødvendig å blakke seg helt når du skal kjøpe ny PC. Har du 4.000 å bruke, finner du flere meget gode tilbud i markedet akkurat nå. NB! Modellen i bildet over er kun en illustrasjon, og gjenspeiler ikke vinneren i vår oversikt. Ill: Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du fått feriepenger eller skattepenger og vil benytte anledningen til å bytte ut den gamle PC-en med en splitter ny? Eller kanskje du rett og slett bare ønsker en dugandes maskin uten å belaste budsjettene for mye?

Det er mye bra å velge mellom for tiden, selv for deg som har et stramt budsjett. Vi har satt grensen på 4.000 kroner, og har plukket ut det vi mener er det beste tilbudet i denne prisklassen, i seks av de største nettbutikkene.

Disse har vi plukket ut

Hovedvekten av modellene vi har plukket ut, har skjermer på 14-15,6 tommer, som er helt supert til allround-bruk. I tillegg har vi tatt med én modell med 13,3-tommer, som blir et alternativ for deg som vil ha en PC som er spesielt lett og mobil.

Her er modellene:

Dustinhome.no: Lenovo E31-70 13,3". Pris: 3.990 kr (kampanjepris)Elkjop.no: Lenovo Ideapad 310 15,6". Pris: 3.495 kr (kampanjepris)Komplett.no: HP 255 15,6". Pris: 3.995 krLefdal.com: HP Pavilion 14 14". Pris: 3.995 krNetonnet.no: Asus X540YA 15,6". Pris: 3.990 krPower.no: HP Notebook 14 14". Pris: 3.299 kr (kampanjepris)

Vi skal nå ta for oss forskjellene mellom dem, for til slutt å velge en favoritt på bakgrunn av disse vurderingene. Vi understreker at dette som alltid er en teoretisk sammenligning, basert på opplysninger fra produsentene, vår kunnskap om maskinvaren fra egne tester, samt tester fra tredjepart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer