De beste PC-tilbudene våren 2009

Vi skriver snart mai måned, og vi har sett nærmere på seks stasjonære PC-tilbud fra de store nettbutikkene.

De beste PC-tilbudene våren 2009
Publisert
Sist oppdatert

Utviklingen på PC-siden står alt annet enn stille, og selv om de fleste nå velger en bærbar variant, er det fortsatt mange fordeler med å velge stasjonært. Du får for eksempel en bedre arbeidsflate med godt tastatur og stor skjerm, ytelse og lagringsplass er bedre, og hvis du skulle få lyst til å oppgradere - så vet du at det er langt enklere å få til på en stasjonær PC enn en bærbar.

Seks til 6000

Vi inviterte de store nettbutikkene til konkurranse om det beste PC-tilbudet, og ba dem bidra med det kraftigste de har å tilby fra den stasjonære sfæren, til den nette sum av 6000 kroner.

Vi snakker her om komplette PC-pakker, med skjerm, tastatur, mus og Windows ferdig installert og konfigurert.

Tilbudene som kom i retur var som vanlig av den potente sorten, alle med flerkjerneprosessorer, og flere med kraftige grafikkort, 4 GB minne og inntil 1 TB harddisker!

Nok en gang er DinSides PC-oversikt i høyeste grad med på å sette "malen" for hva du kan forvente å få av PC-utstyr til en relativt rimelig penge.

Butikkene som er med i oversikten er Komplett.no, Netshop.no, PS.no, MPX.no, Datakjeden.no og Multicom.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer