August 2019

De beste PC-tilbudene

Skole og studiestart nærmer seg, og det er på tide med ny PC for mange. Vi har trålet forhandlerne på jakt etter gode tilbud, og her er våre anbefalinger!

MYE FOR PENGENE: En av PC-ene i oversikten vår imponerer med kraftig maskinvare til svært lav pris. Illustrasjon: Dinside
MYE FOR PENGENE: En av PC-ene i oversikten vår imponerer med kraftig maskinvare til svært lav pris. Illustrasjon: Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har lang tradisjon for å gi råd om PC-kjøp i Dinside – 20 år for å være nøyaktig.

I 1999 startet vi serien «Ukens billig-PC», der vi hver uke trålet fysiske data- og elektronikkbutikker i Oslo-området på jakt etter gode tilbud til under 10.000 kroner. Det var stasjonære PC-er den gang, av den svært enkle sorten, derav den «lave» prisen.

Det har skjedd ekstremt mye siden den gang, og i dag får du bærbare PC-er som er mange ganger kraftigere til en tredel av prisen.

De siste årene har vi konsentrert oss om bærbare PC-er, fortsatt med et fokus på økonomisegmentet. Og i august 2019 har vi nok en gang satt 4.000 kroner som pristak.

Hvorfor har vi gjort det? Jo - 4.000 bør være innenfor et typisk studentbudsjett, og de beste tilbudene i dette prisleiet gir deg mer enn nok ytelse til typiske skoleoppgaver, bildebehandling, strømming og annen nettaktivitet.

Seks PC-er

Her er modellene vi har plukket ut og vurdert i august:

Dustinhome.no: Lenovo V130 15,6". Pris: 3.999 krElkjop.no: HP 14s 14". Pris 3.795 krKomplett.no: Acer Aspire 3 15,6". Pris: 3.990 krNetonnet.no: HP 14 14". Pris: 3.988 krPower.no: Asus Vivobook R543UA 15,6". Pris: 2.999 krProshop.no: Lenovo V130 15,6". Pris: 3.990 kr

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer