Skolestart 2020

De beste PC-tilbudene

Vi har plukket ut fem modeller du bør vurdere dersom du har begrenset PC-budsjett.

MEST FOR PENGENE: Det var spesielt ett PC-tilbud som skilte seg ut positivt denne gangen. Foto: produsenten/dinside.no
MEST FOR PENGENE: Det var spesielt ett PC-tilbud som skilte seg ut positivt denne gangen. Foto: produsenten/dinside.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka starter mange på skole og studier igjen, og behovet for ny PC har meldt seg hos mange. Tradisjonen tro har vi trålet nettbutikkene på jakt etter gode PC-tilbud til skolestart, og nok en gang har vi konsentrert oss om budsjett-modeller til under 4.000 kroner.

Vi har satt denne grensen fordi 4.000 bør være innenfor et typisk studentbudsjett, og de beste tilbudene i dette prisleiet gir deg mer enn nok ytelse til typiske skoleoppgaver, bildebehandling, strømming og annen nettaktivitet.

Fem modeller

Her er modellene vi har plukket ut og vurdert i august:

Dustinhome.no: Lenovo V145. Pris: 2890,-Elkjop.no: HP 14. Pris: 3995,-Multicom.no: Lenovo V130. Pris: 3990,-Netonnet.no: Lenovo V130. Pris: 3990,-Power.no: Acer Aspire 3. Pris: 3999,-

I tabellen under har vi sammenlignet spesifikasjonene på samtlige fem PC-er (klikk øverst til høyre for å se tabellen i full størrelse):

Prisene varierer mer enn vi hadde sett for oss - det skyldes at modellen fra Dustin.no ble satt ned fra 3690 til 2890 omtrent samtidig som vi hentet inn tilbud. Dermed varierer prisene fra 2890 til 3990 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer