Black friday-tilbud 2016

De beste tekno-kjøpene på black friday

Vi har trålet black friday-tilbudene så du slipper.

BLACK FRIDAY: Butikkene bugner av tilbud i dag. Vi har plukket ut de beste tekno-kjøpene. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix
BLACK FRIDAY: Butikkene bugner av tilbud i dag. Vi har plukket ut de beste tekno-kjøpene. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets black friday er i full gang, og mang en nordmann har tilbrakt noen timer utenfor butikkene med de største tilbudene.

Vi har gått igjennom kjedenes kundeaviser og sett på black friday-tilbudene i nettbutikkene; da med fokus på de harde pakkene. For å skryte litt ekstra har vi gjort dette på natten i det butikkene la ut tilbudene sine.

I denne artikkelen tar vi for oss tilbudene vi mener er ekstra gode; gjerne også fordi det er snakk om et produkt vi likte godt da vi testet det, som har fått gode kritikker av andre og/eller der produsenten er kjent for å ha gode produkter i den kategorien. Vi er også litt opptatte av at prisen er på historisk lavt nivå.

For hvert produkt finner du en boks med oppdaterte priser fra Prisjakt.no. Det kan jo være at det blir priskrig på enkelte av produktene, og at tilbudene når dette skrives ikke står seg som de beste ut dagen.

Mobiltelefoner og nettbrett

Huawei P9 koster i dag 2888 kroner hos Expert, som er rekordlavt, selv om Elkjøp bare ligger en hundrelapp over. Det synes vi er en svært god pris for en telefon som kostet bortimot det dobbelte da den ble lansert i sommer. Vi trillet en femmer på terningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer