Black Friday-tilbud 2017

De beste tekno-kjøpene på black friday

Vi satt oppe halve natta så du slapp.

BLACK FRIDAY: Butikkene bugner av tilbud i dag. Vi har plukket ut de beste tekno-kjøpene. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix
BLACK FRIDAY: Butikkene bugner av tilbud i dag. Vi har plukket ut de beste tekno-kjøpene. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets black friday er i full gang, og mang en nordmann har tilbrakt noen timer utenfor butikkene med de beste tilbudene.

Virke spår at nordmenn vil bruke hele 3,4 milliarder kroner på handel akkurat i dag, og det er fullt mulig å gjøre noen knallkjøp enten det er til deg selv eller noe du planlegger å putte under juletreet om en måned.

Men det gjelder å holde tunga rett i munn – det er ikke nødvendigvis slik at alle black friday-tilbud er like gode.

I denne artikkelen tar vi for oss tilbudene vi mener er ekstra gode; gjerne fordi det er snakk om et produkt vi likte godt da vi testet det, som har fått gode kritikker av andre og/eller der produsenten er kjent for å ha gode produkter i den kategorien. Vi er også litt opptatte av at prisen er på historisk lavt nivå.

For hvert produkt finner du en boks med oppdaterte priser fra Prisjakt.no. Det kan jo være at det blir priskrig på enkelte av produktene, og at tilbudene i det dette skrives (natt til fredag) ikke står seg som de beste ut dagen.

Ja, bare mens jeg har skrevet denne saken (fra 00:00 til 02:30), har det blitt priskrig på et par produkter. Vi beklager med andre ord på forhånd om prisene i boksen ikke helt samsvarer med teksten foran.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer