Black friday og black week-tilbud 2022

De beste tekno-kjøpene

Butikkene bugner av tilbud. Vi har plukket ut de beste tekno-kjøpene.

Nå som black friday har blitt black week, er det ikke lenger like lange køer utenfor butikkene på fredagen. Her utenfor en Power-butikk under black friday-salget i Oslo i 2020. Foto: Heiko Junge / NTB
Nå som black friday har blitt black week, er det ikke lenger like lange køer utenfor butikkene på fredagen. Her utenfor en Power-butikk under black friday-salget i Oslo i 2020. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Black friday har gått fra å være én handledag, til å strekke seg utover hele uka - også kjent som black week.

Det er litt mindre stress når du har uka på deg til å gjøre et kupp eller tre (faktisk er det mulig i neste uke også, for på mandag er det såkalt Cyber Monday). Akkurat denne høsten med dyrere mat og strøm kan det være kjærkomment, selv om handlekonseptet er omdiskutert.

Kritikerne synes det fører til overforbruk, og så har mange av tilbudene vist seg å ikke være så gode likevel.

De siste par åra har det heller ikke vært noe veldig ekstraordinært med selve black friday. Venter du til fredag, risikerer du at de beste tilbudene allerede er utsolgt.

I denne artikkelen tar vi for oss tilbudene vi mener er ekstra gode; gjerne fordi det er snakk om et produkt vi likte godt da vi testet det, som har fått gode kritikker av andre og/eller der produsenten er kjent for å ha gode produkter i den aktuelle kategorien.

Vi er også opptatte av at prisen er på historisk lavt nivå.

Som vanlig minner vi om at prisene kan svinge avhengig av når du leser denne artikkelen, der noen butikker kan komme med enda lavere pris, eller den billigste butikken blir sluttsolgt og den laveste prisen derfor blir høyere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer