De beste tekno-tilbudene på black friday

Vi har trålet nettsider og kundeaviser. Her er tilbudene vi vurderer som de beste.

TILBUD: I dag er det Black Friday, og de fleste butikker slår på stortromma hva gjelder tilbudsvarer. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
TILBUD: I dag er det Black Friday, og de fleste butikker slår på stortromma hva gjelder tilbudsvarer. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med mindre du bor under en stein, har du neppe klart å unngå å få med deg at det i dag er «Black Friday» – det som, i hvert fall ifølge markedsføringen, ser ut til å bli en av årets største tilbudsdager.

Og for deg som liker harde pakker best til jul (særlig de som bruker strøm), har vi sjekket tilbud rundtom for å finne de vi mener er best - ikke bare på grunn av lave priser, men også fordi vi holder en knapp på produktet kvalitetsmessig, basert på våre egne tester eller andres tester om ikke vi har testet produktet selv.

LES OGSÅ: Sju gode tips når du skal handle på black friday

De beste TV-tilbudene: Mye gråstein, men også litt gull

  • Senest i går testet vi Philips 65PUS7600 og ga den en femmer på terningen. Prisen var da nesten 27.000 kroner. I dag koster den samme TV-en 17.990 kroner hos Komplett, en prisnedgang 9.000 kroner altså.
  • Blir 65-tommer for stort kan du også merke deg at 55-tommeren er satt ned med 5.000 kroner: Prisen har gått ned fra 17.990 til 12.990. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at denne modellen tidligere har vært nede i 13.990 senest 7. november. Dette tilbudet framstår altså som litt mindre unikt sammenlignet med storebroren.
  • En sterk konkurrent til Philipsen er imidlertid Samsungs flate versjon av 8-serien, nemlig Samsung UE55JS8005 som vi også ga en femmer når vi testet den. Den kostet da nesten 16.000 kroner, men fås nå til 9.995 kroner hos Lefdal. Dette tilbudet er nå fjernet fra Lefdal sine sider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer