Romjulssalg:

De beste tekno-tilbudene

Gikk du glipp av de beste tilbudene på black friday, gjentas flere av dem nå.

VARSEL: Er det et spesielt produkt du ønsker deg, som muligens kommer på tilbud? Da er dette et godt tips! Video: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om black friday har vokst til å bli den kanskje største dagen for gode tilbud her til lands, har vi også en god tradisjon både med romjuls- og nyttårssalg.

Ja, faktisk ser vi at flere produkter har de samme gode prisene nå i romjula som de hadde på black friday.

Under finner du noen av de beste tilbudene. Som vanlig er de håndplukket av redaksjonen både basert på hvor godt selve tilbudet er, men også der vi langt på vei kan gå gode for at det er gode produkter vi har med å gjøre, enten fordi vi har testet dem selv, har god erfaring med produsenten i den aktuelle kategorien eller ser at andre har gitt gode skussmål.

TV

Både Elkjøp, Hifiklubben og Power har senket prisen på Samsung QE65Q80T til samme nivå som under black week, altså til 12 990 kroner i stedet for 19 990 kroner som den har kostet både før og etter svarteuka. Dette er en 65-tommer som har fått svært gode kritikker, blant annet med årets beste-utmerkelse fra Lyd&Bilde.

Foretrekker du OLED, finner du tilbud både på 55- og 65-tommersutgavene av LGs gjeve CX-serie i romjula, som har fått gode skussmål på Dinside og ble kåret til årets TV av Elektronikkbransjen i høst. De koster henholdsvis 14 og 20 tusenlapper, kontra henholdsvis 18 og 25 til vanlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer