Romjulssalg:

De beste tekno-tilbudene

Gikk du glipp av de beste tilbudene på black friday, gjentas flere av dem nå.

VARSEL: Er det et spesielt produkt du ønsker deg, som muligens kommer på tilbud? Da er dette et godt tips! Video: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om black friday har vokst til å bli den kanskje største dagen for gode tilbud her til lands, har vi også en god tradisjon både med romjuls- og nyttårssalg.

Ja, faktisk ser vi at flere produkter har de samme gode prisene nå i romjula som de hadde på black friday.

Under finner du noen av de beste tilbudene. Som vanlig er de håndplukket av redaksjonen både basert på hvor godt selve tilbudet er, men også der vi langt på vei kan gå gode for at det er gode produkter vi har med å gjøre, enten fordi vi har testet dem selv, har god erfaring med produsenten i den aktuelle kategorien eller ser at andre har gitt gode skussmål.

TV

Samsungs 8-serie QLED-TV er senket betraktelig i pris i romjula. Foto: Samsung
Samsungs 8-serie QLED-TV er senket betraktelig i pris i romjula. Foto: Samsung Vis mer

Både Elkjøp, Hifiklubben og Power har senket prisen på Samsung QE65Q80T til samme nivå som under black week, altså til 12 990 kroner i stedet for 19 990 kroner som den har kostet både før og etter svarteuka. Dette er en 65-tommer som har fått svært gode kritikker, blant annet med årets beste-utmerkelse fra Lyd&Bilde.

Foretrekker du OLED, finner du tilbud både på 55- og 65-tommersutgavene av LGs gjeve CX-serie i romjula, som har fått gode skussmål på Dinside og ble kåret til årets TV av Elektronikkbransjen i høst. De koster henholdsvis 14 og 20 tusenlapper, kontra henholdsvis 18 og 25 til vanlig.

Vil du ruste deg for fremtiden med en gang og kline til med en 8K-TV har timingen sjelden vært bedre. Både Komplett og Elkjøp har nærmest halvert prisen på Samsung QE65Q900TS – ned fra 55 000 kroner til 30.000 kroner. Samsung selv har for øvrig tilbud på storebroren (75" vs 65"), som er satt ned fra 75 000 til 45 000 kroner.

Lyd

Jabra Elite Active 75t til 1490 kroner? Løp og kjøp! Foto: Pål Joakim Pollen
Jabra Elite Active 75t til 1490 kroner? Løp og kjøp! Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Få lydprodukter har fått like mye skryt det siste året som øreproppene Jabra Elite Active 75t, som vi glatt gav terningkast seks på Dinside, og som fikk utmerkelse både som årets hodetelefon og årets julegave hos Elektronikkbransjen, samt årets beste-utmerkelse av Lyd&Bilde.

De koster til vanlig 2200-2400 kroner, men fås i romjula (som under black week) til 1490 kroner flere steder.

Et annet par ørepropper som bemerket seg positivt i vår store test av ørepropper i november (+) var Huawei Freebuds Pro, som nå fås til rekordlave 1490 kroner, altså samme pris som Jabraene nevnt over. De byr også på meget god aktiv støydemping.

Prisen har heller aldri vært lavere på meget gode Bose Noise Cancelling Headphones 700, som kostet rett nord for 4000 kroner da de ble lansert i fjor. I romjula er prisen 2490 kroner.

Trenger stua en oppgradering lydmessig, finnes det neppe mange bedre kjøp enn lydplanken Samsung HW-Q950T, som stakk av med årets beste lydplanke-prisene både hos Elektronikkbransjen og Lyd&Bilde nylig. Den koster til vanlig 15 000 kroner og har bare vært på markedet noen få måneder, men prisen er barbert med seks tusenlapper i romjula - samme tilbud som under black week.

Som under black week får du også stuehøyttaleren Huawei Sound X, laget av franske Devialet, for under halv pris - 1500 kroner vs 3500 kroner til vanlig.

Mobiltelefoner

Samsung Galaxy S20 FE 5G er blant telefonene du får rimeligere i romjula. Foto: Pål Joakim Pollen
Samsung Galaxy S20 FE 5G er blant telefonene du får rimeligere i romjula. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

«Årets beste Samsung-kjøp» mente vi da vi testet Galaxy S20 FE 5G, og under romjulssalget er prisen skrellet med en tusenlapp.

En av årets aller beste telefoner, OnePlus 8 Pro, finner du også på tilbud, der 256 GB-utgaven nå fås rett under 10 000-kronersmerket, og der 128 GB-utgaven nå fås til 8 000 kroner - igjen samme tilbud som under black week.

Den begynner å bli gammel, men fremdeles er det ikke feil å bruke snaue 5000 kroner på halvannet år gamle Huawei P30 Pro; den siste Huawei-toppmodellen som kom med Google innabords. Fremdeles snakker vi om en kjapp og fin telefon, med fabelaktig kamera, godt batteri, kjapp lading og det som er. Vi mente det var fjorårets beste telefon.

PC og nettverk

Få PC-er har imponert oss like mye i år som Huawei Matebook X Pro, som vanligvis ligger rundt 20 000-kronersmerket i pris, i hvert fall for utgaven med 1 TB lagringsplass. Nå får du den til en betraktelig hyggeligere pris.

Du kan eventuelt spare et par tusenlapper på å velge varianten med 512 GB lagringsplass og Core i5-prosessor (vs i7).

Heftig er også Elkjøps tilbud på mesh-nettverket TP-Link Deco X20 (ikke testet), som består av tre noder og har WiFi 6-støtte. Prisen er halvert, og den var allerede vesentlig bedre enn hos andre nettbutikker.

Annet

Wilfa WSPL-3B ble i år kåret til årets beste kjøkkenprodukt. Foto: Wilfa
Wilfa WSPL-3B ble i år kåret til årets beste kjøkkenprodukt. Foto: Wilfa Vis mer

På Elektronikkbransjens årlige «årets julegave»-kåring var det Wilfas kaffetrakter WSPL-3B som stakk av med prisen for årets kjøkkenprodukt. Den koster normalt rundt 2500 kroner, men fås i romjula for 1590,-

DJIs foreløpig nyeste drone, Mavic Air 2, får du også et par tusenlapper rimeligere i dag. Husk dog på at du fra og med 2021 må registrere deg hos Luftfartstilsynet for å fly drone.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer