Green Weekend-tilbud 2019

De beste teknokjøpene på green friday

Nå er det «vårens store handledag».

GREEN FRIDAY: En ny handledag har fått fotfeste i Norge. Green friday er vårens svar på black friday. Foto: Shutterstock
GREEN FRIDAY: En ny handledag har fått fotfeste i Norge. Green friday er vårens svar på black friday. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

I fjor så en ny handledag dagens lys i Norge. Green friday, eller green weekend som enkelte butikker kjører, er vårens svar på black friday/weekend, som er høstens store salg i forkant av julehandelen.

Green friday føyer seg inn i rekken med handledager norske forhandlere har trykket til sitt bryst. Foruten black friday, har også cyber monday og single's day kommet for fullt.

Det må altså på ingen måte forveksles med Grønn Fredag, som er den rake motsetningen.

Tilbudene

Vi har sjekket nettbutikkene for å finne de beste tilbudene i dag og i helgen, og vi starter med det som kanskje står øverst på nordmenns ønskelister: TV-er. Som nevnt i en annen sak, er det ekstra gode tilbud på fjorårets modeller fordi 2019-nyhetene er på vei ut i butikkene.

For eksempel har vi Samsung UE82NU8005, en 82-tommer stor 4K-TV som nå er på sitt rimeligste siden lanseringen i fjor. Dette er en Smart-TV med støtte for apper som Amazon Prime Video, HBO Nordic, Netflix, Spotify, YouTube med flere, og den har også en integrert nettleser.

I skrivende stund er det Elkjøp som har den rimeligste prisen på 19.990 kroner, som er 7.000 kroner under det den kostet tidligere i uken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer