De billigste bærbare

Selv de billigste bærbare kan gjøre nytten for mange.

De billigste bærbare
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart et år siden PC-bransjen meldte om at vi kunne forvente høyere PC-priser i 2009. Bortsett fra en liten hump i januar, slo ikke spådommen til, i stedet har vi vært vitne til at PC-prisene har blitt stadig lavere i løpet av året.

Og prisene på de enkleste minibærbare starter nå gjerne på rundt 2.000 kroner. Disse maskinene egner seg imidlertid dårlig til kontorbruk på grunn av sine svært små skjermer og ofte små tastaturer. Går du derimot opp en tusenlapp finner du flere mellomstørrelse-bærbare med skjermer på 15,6 tommer.

Les også: De beste bærbar-tilbudene i oktober 2009

Billige maskiner med mange bruksområder

Og selv om minneprisene er økende mot slutten av 2009, er det et godt utvalg av kurante bærbare PC-er i prisklasse 3-4.000 kroner - maskiner som egner seg fint til nettbruk, film, musikk og kontoroppgaver. Det eneste området disse maskinene som regel faller igjennom på, er på spilling. Grafikkløsningen er rett og slett for svak til tunge 3D-oppgaver, men kan til gjengjeld være mer enn kraftig nok til å avspille høyoppløselig video, blant annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.