De billigste løsningene

Du trenger: Et digitalt bilde (OK, du kan klare deg uten) Datamaskin med internettilkobling

Publisert
Sist oppdatert

Noen mener denne metoden er direkte upersonlig og for latsabber, mens andre er overbeviste om at dette representerer fremtiden. Her håndteres alt elektronisk, via tastaturet og musen. Og du kan være akkurat så kreativ som du selv ønsker - eller orker.

Vær kreativ

Bruk gjerne et bildeprogram først, og gjør fotografiet ditt klart for utsendelse i den store elektroniske verden.

I eksemplet over har vi laget et "kort" ved hjelp av bildeprogrammet Paint Shop Pro, ved å klippe og lime forskjellige elementer sammen. Resultatet ser riktig hyggelig ut, ikke sant? Deretter har vi bare limt kortet inn i en epostmelding, og kan deretter sende det til hele adresseboken. Dermed blir julekortet sendt og mottatt på 1-2-3. Kostnad=0 kroner.

Bruk nettløsninger

En rekke nettsteder har dessuten spesialisert seg på å lage elektroniske julekort for deg, mange av dem er gratis, som for eksempel Julekort.no. Her kan du velge mellom forskjellige motiver, men kan dessverre ikke bruke egne bilder.

Da kan det være smartere å ta turen til Japan Photo. Her kan du laste opp bildet ditt, legge på tekst, og sende det til venner og familie - helt gratis! (velg E-kort fra menyen i toppen på siden).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer