De fant Loftås

... og vant!

Publisert
Sist oppdatert

DinSides ultrakjappe julekalender har kjørt fem runders intensiv premiering. Nå er siste runde avsluttet.

De første rundene kunne du vinne enkel videoredigering - Studio 14 Ultimate fra Pinnacle. I runde fire la vi til Vocal Studio. Og i siste runde sikret vinneren seg i tillegg dette keyboardet.

Vi har testet Studio 14 Ultimate - les her

Her er vinnerne

Deltakerne måtte finne bildet av en julepyntet Bjørn Eirik Loftås, DinSides dataredaktør i en av DinSide Datas artikler, og sende inn riktig stikkord som fulgte nissen.

Første dagsvinner er Kari Mette Pedersen. Hun fant bildet av Loftås og stikkord LUCIA i en artikkel om årets viktigste gratisprogram. Men nå ligger ikke bildet der mer.

Andre dagsvinner er Per Otto Lundhaug. Han fant redaksjonsnissen og stikkord VIDEO i en test av Apple iPod Touch. Nå ligger ikke bildet der mer heller.

Tredje dagsvinner er Nils Petter Liadal. Han fant redaksjonsnissen og stikkord DATA i artikkelen om Googles nye tjeneste. Bildet er selvsagt borte også herfra nå. Let og finn, og du kan kanskje vinne dagens ekstra fine premie!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer