De første bildene fra EOS300D

Endelig kommer det et digitalt speilrefleks til en pris som "vanlige forbrukere" kan akseptere. Og spesifikasjonene er imponerende!

De første bildene fra EOS300D
Publisert
Sist oppdatert

Nylig lanserte Canon sitt nye digitale speirefleks-kamera EOS 300D. Dette er et 6,3 megapiksels kamera med syvpunkts rask autofokus, 2,5 bilder pr sekund, 35 soners lysmåling og en avansert DIGIC bildeprosessor.

Canon mener at EOS 300D representerer en like stor revolusjon som da AI, det første speilreflekskameraet mer innebugd mikrocomputer, ble lansert i 1976.

OPPDATERT: Vi kan i dag presentere bilder som vi tok med et betaeksemplar av kameraet, under lanseringen i London i forrige uke.

Klikk her for å se bildene

Endelig!

For de av oss som liker å gjøre mer enn bare å knipse, har valget av digitalt kamera hittil vært en vandring mellom kompromisser. Den direkte interaktive kontrollen som man får med et speilrefleks har vært alt for kostbar, og produktene har vært klart vinklet mot profesjonelle brukere.

Vi andre har strukket oss til kameraer i mellomklassen, som Canons G-serie eller Nikons 5000-serie, men det blir jo ikke det samme. Selv om bildekvaliteten er utmerket.

Med 300D kommer vi endelig over kneika, og vi entusiastene kan glede oss over et "ordenlig" digitalkamera!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer