De første bildene fra Photokina

Åpent for pressen, men rene byggeplassen.

Her er Canons nye gromgutt - fullformatkameraet 5d mark II. Objektivet koster like mye som kameraet - en 85mm f/1,2 L. Foto: Kai Thon
Her er Canons nye gromgutt - fullformatkameraet 5d mark II. Objektivet koster like mye som kameraet - en 85mm f/1,2 L. Foto: Kai Thon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med såre føtter er vi tilbake på hotellrommet.

Eller - la oss ikke late som vi har sendt flere til Köln. Det er bare meg her.

Tysk b-språk har definitivt kommet til nytte i byen med den store domen, for her er det svært få engelske skilt å forholde seg til. Allikevel holdt det til å ta riktig t-bane og riktig tog (med gyldige billetter), samt finne frem til pressesenteret og få tilgang til Photokinas første dag.

Den første dagen er vel å merke ikke helt sant - det er først tirsdag messen åpnes offisielt, men pressen har adgang dagen før dørene åpnes for publikum. Som for to år siden bærer messeområdet veldig preg av å være "under construction", og det flyter av pappesker, ledninger, plast og annet søppel.

Heraus!

Det var heller ikke alle som hadde åpnet standen. Adobe, for eksempel, hadde skjult hele sin stand med sorte vegger, mens Panasonic hadde kjetting og et par gretne vakter som helst ikke ville at vi skulle ta "langskudd" inn mot standen en gang. Undertegnede ble også jagd bort fra Samsungs stand - jeg fikk ikke stå på gulvet deres, men kunne stå en halvmeter unna på "fellesgulvet".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer