De hotteste PSP-spillene

Fått deg en rykende fersk PSP? Her er fire spill du bør få deg sammen med maskinen.

De hotteste PSP-spillene
Publisert
Sist oppdatert
Ridge Racer

Et av de mest imponerende lanseringsspillene til PSP er en oppdatering til dette kjente og kjære bilspillet, som har vært med oss helt siden den første PlayStation-maskinen. PSP-versjonen tar for seg de beste bitene fra de eldre Ridge Racer-spillene, og mikser de sammen med et fantastisk resultat. Du vil til stadighet kjenne igjen deler av baner, og bilene oppfører seg akkurat som de skal i et RR-spill. Men designen på banene er dramatisk forbedret, og ofte er layouten på dem tilnærmet perfekt, med akkurat den riktige balansen mellom svinger, høydeforskjeller og rette strekninger.

De første løpene er enkle og går raskt unna – men vanskelighetsgraden stiger kraftig en del timer ut i spillet. Og enkeltspillerturneringen er en langvarig affære, som krever at du utvikler dine ferdigheter ettersom du får tilgang til nye og fetere biler.

Den kanskje viktigste nyheten er ”boost”-muligheten, som vil gi deg sårt tiltrengt fart når motstanden er verst. For å bygge opp turboen må du sladde, så spillet tvinger deg til mest mulig spektakulær kjøring.

Ridge Racer har et helt vanvittig tempo. Altså, selve fartsfølelsen kan ikke måle seg med for eksempel Burnout, men Ridge Racer gir et så fantastisk kjøreopplevelse at dine reaksjonsevner blir presset til det ytterste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer