De hotteste spillene for voksne i 1998:Dataspill i julegave?

Dataspill blir en stadig mer populær og avansert form for underholdning, og det kjøpes flere spill i julegaver i år enn noensinne før. Dataspill er ikke lenger bare for barn, og denne gangen tar DinSide en titt på det hotteste for et mer voksent publikum.

Publisert

I denne artikkelen gir vi deg et overblikk over spillene som etter vår mening er de beste i denne julesesongen. Vi gjør oppmerksom på at de fleste av dem er beregnet for voksne, ettersom de kan inneholde mye vold og potensielt støtende materiale.

Half-Life

Dette er et spill som alle har ventet på, og som absolutt innfrir forventningene. Basert på Quake II-motoren, er Half-Life en ny vri på første persons-actionspill.

For en gangs skyld får vi en bakgrunnshistorie som faktisk er interessant. Flere spill har hittil lovet å være mer enn bare meningstomme ”skyt-alt-som-rører-seg” Quake-kopier, men Half-Life er det første hvor planen faktisk fungerer.

Kort sagt handler spillet om en forsker som jobber på en hemmelig militær base. Et mislykket eksperiment fører til at hele basen blir overtatt av monstre fra en annen dimensjon, og du må klare å komme deg i sikkerhet. Samarbeid med andre overlevende er et viktig moment.

Spillet byr på en helt utrolig stemning – for første gang føles det faktisk som om du er med i en film, selv om mange spill har lovet dette før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.