IFA 2019

De kuleste PC-ene fra Berlin

Du har all grunn til å se frem til høstens PC-nyheter – på IFA var det noe for alle.

ACER THRONOS AIR: Vi ble raskt komfortable med Acers spilltrone, men så var det dette med prislapp og plass i hjemmet, da ... Foto: Privat
ACER THRONOS AIR: Vi ble raskt komfortable med Acers spilltrone, men så var det dette med prislapp og plass i hjemmet, da ... Foto: Privat Vis mer
Publisert

BERLIN: I fjor hadde PC-produsenten Acer med seg spillstolen «Thronos» (hvis det er riktig betegnelse på den massive spillriggen) i bagasjen til Berlin og IFA-messen. Beistet kommer med en prisslapp på 20.000 dollar, direkte oversatt tilsvarer det snaut 180.000 kroner i dag.

Acer innså kanskje at den prisen var litt over det selv hardbarkede spillere er villige til å betale for en alt-i-ett-løsning med stol, skrivebord og skjerm, så i år har selskapet med en rimeligere utgave, kalt Thronos Air. Men det spørs likevel om den rimeligere utgaven vil bli allemannseie.

Prislappen er på 14.000 dollar, rundt 125.000 kroner med dagens kurs, nok til å skremme unna store deler av spillmiljøet. Men nå er heller ikke dette en spillstol som Acer har ambisjoner om å selge i store kvanta.

ConceptD

Vi holder oss på Acers messegulv, men gjør en brå overgang fra spilltronen til Acers konseptserie ConceptD. Disse PC-ene har et litt mer utradisjonelt PC-design og det er tydelig at Acers designere har fått leke seg litt.

ConceptD, som du kan se i bildet under, er et eksempel på det – en kollega sammenliknet designet med en kaffemaskin – med noen fiffige løsninger: Toppen er faktisk utformet i treverk og har integrert trådløs lading slik at du kan lade opp mobiltelefonen din der, mens frontpanelet også har en uttrekkbar hodetelefonhoder Artig!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer