PC-nyheter på CES 2019

De lekreste PC-nyhetene fra Las Vegas

Syltynne rammer og omvendt busslomme.

GÅR ETTER MACBOOK AIR: Huawei introduserer en ny MateBook under CES i Las Vegas. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
GÅR ETTER MACBOOK AIR: Huawei introduserer en ny MateBook under CES i Las Vegas. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

LAS VEGAS: Asus, Acer, Dell, Huawei og Lenovo er noen av mange PC-produsenter som denne uken var til stede på elektronikkmessen CES i Las Vegas for å vise frem nye produkter.

En trend vi har begynt å se den seneste tiden, er at det er færre store nyheter på PC-fronten (sett bort fra extravagante HP Spectre Folio), og at produsentene heller fokuserer på finjusteringer og perfeksjonering på nye modeller.

Dell

Ta for eksempel Dell med den nye XPS 13. Designmessig har det ikke skjedd altfor mye siden fjorårets utgave (som vi for øvrig skrøt fælt av), men Dell har gjort en viktig endring. Nemlig ved å flytte kameraet over skjermen der det hører hjemme og ikke på undersiden.

Rammen rundt skjermen, som Dell kaller InfinityEdge, er fortsatt like smale som tidligere. Dette fordi kameraet ikke er større enn 2,25 millimeter. Vi er spente på kvaliteten, selv om PC-kameraet er noe vi bruker særs sjeldent.

Det som kanskje er den største nyheten, er at dette blir den første PC-en fra Dell som støtter Dolby Vision-lyd, og vi håper på ordentlig god bildekvalitet i XPS 13.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer