De mest populære RSS-kanalene

For i det hele tatt å bruke RSS, trenger du å vite hvor du finner RSS-kanalene hen. DinSide gir gir deg adressene til de mest populære nasjonale og internasjonale kanalene for nyheter og data.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lett å finne pekere til norske RSS-kanaler, og de er ofte begravet et sted i bunnen av forsiden for at du ikke skal føle deg for fristet til å hoppe over nettsidenes største inntekskilde.

Her har vi samlet de største norske og internasjonale nyhetssidene vi fant, lagt inn pekere til de mest populære datasidene - og selvfølgelig også til oss selv :)

Husk at dette bare er et bittelite utvalg av RSS-kanaler, som det finnes tusenvis, om ikke hundretusenvis av der ute. Sannsynligheten er derfor stor for at yndlingssiden din har en RSS-kanal.

Nettsider med RSS-kanaler:

Aller Internett:DinSide:http://www.dinside.no/phpf/feed/rss/dinside.phpDigi.no:http://www.digi.no/phpf/feed/rss/digi.phpPropaganda: http://www.propaganda-as.no/phpf/feed/rss/propaganda.phpiMarkedet har ikke RSS-kanal

Norske Nyheter:NRK: http://www.nrk.no/rssAftenposten: http://www.aftenposten.no/template/eksport/rss/1.0/Dagbladet: http://www.dagbladet.no/rss/oppdatert.xmlVG: http://www.vg.no/export/Alle/rdf.hbs?kat=nyheterTV2 Nettavisen: http://pub.tv2.no/nettavisen/ut/rss/nettavisen.xml

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer