De mest populære RSS-kanalene

For i det hele tatt å bruke RSS, trenger du å vite hvor du finner RSS-kanalene hen. DinSide gir gir deg adressene til de mest populære nasjonale og internasjonale kanalene for nyheter og data.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lett å finne pekere til norske RSS-kanaler, og de er ofte begravet et sted i bunnen av forsiden for at du ikke skal føle deg for fristet til å hoppe over nettsidenes største inntekskilde.

Her har vi samlet de største norske og internasjonale nyhetssidene vi fant, lagt inn pekere til de mest populære datasidene - og selvfølgelig også til oss selv :)

Husk at dette bare er et bittelite utvalg av RSS-kanaler, som det finnes tusenvis, om ikke hundretusenvis av der ute. Sannsynligheten er derfor stor for at yndlingssiden din har en RSS-kanal.

Nettsider med RSS-kanaler:

Aller Internett:DinSide:http://www.dinside.no/phpf/feed/rss/dinside.phpDigi.no:http://www.digi.no/phpf/feed/rss/digi.phpPropaganda: http://www.propaganda-as.no/phpf/feed/rss/propaganda.phpiMarkedet har ikke RSS-kanal

Norske Nyheter:NRK: http://www.nrk.no/rssAftenposten: http://www.aftenposten.no/template/eksport/rss/1.0/Dagbladet: http://www.dagbladet.no/rss/oppdatert.xmlVG: http://www.vg.no/export/Alle/rdf.hbs?kat=nyheterTV2 Nettavisen: http://pub.tv2.no/nettavisen/ut/rss/nettavisen.xml

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.