De spesielle PCene

De er oppfinnsomme, praktiske, stygge, lekre, luftige og enkelte er direkte farlige. Fantasien til selvbyggerne er det i hvert fall lite å si på. Her finner du et knippe av disse PCene, men vi vil gjerne se flere!

Publisert
Sist oppdatert

Journalistene i DinSide Data lager ofte artikler om datautstyr som skiller seg fra mengden. Det kan være utstyr som er spesielt billig, spesielt nyttig, spesielt raskt eller har andre spesielle egenskaper.

(Fortsetter under reklamen)

Her presenterer vi PCer som er omtalt eller testet i forskjellige sammenhenger. Ikke alle er like pene å se på, like gjennomtenkte eller trygge. Underholdende lesning er det uansett!

Vi ønsker ikke å stoppe her. Send oss bilder av, historier om og lenker til spesielle PCer - slik at vi kan oppdatere denne siden med jevne mellomrom. Adressen du kan bruke er data@dinside.no.

God fornøyelse!

De spesielle PCene


De små PCene

Når det kommer til datakraft, er det ikke alltid størrelsen det kommer an på. Disse PCene er eksempler på nettopp det.

De spesielle PCene


De praktiske PCene

Mange av våre lesere (og testjournalister) går rundt med en liten Petter Smart i magen. Noen av resultatene finner du her.

De spesielle PCene


De stygge PCene

Vi kan ikke akkurat anbefale deg å "bygge" PCer på denne måten. La bildene heller stå til skrekk og advarsel!

De spesielle PCene


De lekre PCene

Ikke alt er for hvermannsen, men bildene fra disse artiklene bør stå som inspirasjon til både hjemmebyggere og PC-produsenter.

De spesielle PCene


Åpen klasse

Ikke spesielt vakre, stygge, små eller praktiske, men de er oppsiktsvekkende nok likevel.

Husk å tipse oss om spesielle PCer! Vår epostadresse er data@dinside.no.

Relatert:
Slik setter du sammen din egen PC

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer