De spesielle PCene

De er oppfinnsomme, praktiske, stygge, lekre, luftige og enkelte er direkte farlige. Fantasien til selvbyggerne er det i hvert fall lite å si på. Her finner du et knippe av disse PCene, men vi vil gjerne se flere!

Publisert
Sist oppdatert

Journalistene i DinSide Data lager ofte artikler om datautstyr som skiller seg fra mengden. Det kan være utstyr som er spesielt billig, spesielt nyttig, spesielt raskt eller har andre spesielle egenskaper.

(Fortsetter under reklamen)

Her presenterer vi PCer som er omtalt eller testet i forskjellige sammenhenger. Ikke alle er like pene å se på, like gjennomtenkte eller trygge. Underholdende lesning er det uansett!

Vi ønsker ikke å stoppe her. Send oss bilder av, historier om og lenker til spesielle PCer - slik at vi kan oppdatere denne siden med jevne mellomrom. Adressen du kan bruke er data@dinside.no.

God fornøyelse!

De små PCene

Når det kommer til datakraft, er det ikke alltid størrelsen det kommer an på. Disse PCene er eksempler på nettopp det.

De praktiske PCene

Mange av våre lesere (og testjournalister) går rundt med en liten Petter Smart i magen. Noen av resultatene finner du her.

De stygge PCene

Vi kan ikke akkurat anbefale deg å "bygge" PCer på denne måten. La bildene heller stå til skrekk og advarsel!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer