De største iPodanleggene

Publisert
Sist oppdatert

Den største klassen byr også på svært forskjellige løsninger, både bærbare, stasjonære og batteridrevne. Design og produktidé varierer sterkt, men i størrelse, lydnivå og pris er de nær hverandre.

Nederst i hver omtale finner du oppsummering og terningkast.

Les også: De minste anleggeneLes også: De mellomstore anleggene

iSongbook

Dette er et anlegg som bygger videre på iPal-konseptet. Det består av en hovedenhet som er dobbelt så bred som en vanlig Pal-radio, og istedet for det velkjente søkehjulet har den fått display og knapper for 5 forhåndsstilte stasjoner. I tillegg er det en separat høyttaler som kan festes til hovedenheten.

iSongbook har en inngangsvelger som har iPod listet som et av alternativene, og det er en snedig løsning for plassering av iPoden. På venstre side feller du bare ut selve dokken og plasserer iPoden i denne. Skal du bare bruke anlegget som radio lar du dokken være inne i siden, og den er da skjult og ute av veien.

Den høyre høyttaleren er på størrelse med en vanlig Pal-radio, og sitter med sine fire føtter i gummibrønner på hovedenheten. Den kobles til med en stereo minijack, og kabelen trekkes ut av en spole. Du kan dermed ta høyttaleren helt løs fra hovedenheten og få et mye bredere stereobilde. Etter bruk kan du bare sveive inn kabelen og sette høyttaleren tilbake i hovedenheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer