Xbox E3 2019

De største nyhetene fra Microsofts E3-show

Game Pass Ultimate, Xbox Scarlett, spillkontroller til 1800 kroner og en haug med spill.

NY KONSOLL: Xbox-sjef Phil Spencer annonserte «Project Scarlett» som er kodenavnet på den neste Xbox-konsollen. Foto: Microsoft
NY KONSOLL: Xbox-sjef Phil Spencer annonserte «Project Scarlett» som er kodenavnet på den neste Xbox-konsollen. Foto: Microsoft Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken går verdens største spillmesse, E3, av stabelen i Los Angeles i USA. Microsoft tyvstartet som vanlig arrangementet med et eget show søndag kveld, der de i tillegg til å vise frem nye spill, avslørte litt av fremtiden til Xbox.

Game Pass

Den største nyheten, og noe som er blitt et stort satsingsområde for Microsoft, var utvidelsen av Game Pass-tjenesten til også å gjelde PC. Microsoft har inngått samarbeid med over 75 utviklere som skal lansere over 100 PC-spill til Xbox Game Pass. Blant dem finner man storspill som «Metro Exodus» og «Football Manager 2019».

Fullstendig liste finner du her.

Game Pass for PC blir tilgjengelig i et eget abonnement, da er prisen 49 kroner i måneden, men også gjennom nyheten Xbox Game Pass Ultimate. Dette abonnementet kombinerer Xbox Game Pass for PC og Xbox samt Xbox Live Gold – som du må ha for å spille over nett på Xbox One – i ett.

Prisen på Xbox Game Pass Ultimate er 125 kroner i måneden, noe som vil si 1500 kroner i året. Et godt tilbud hvis du er i markedet for Microsofts «Netflix for spill»-tjeneste. Kjøpt separat koster Game Pass 99 kroner i måneden og Xbox Live Gold 50 kroner i måneden, hvis du kjøper årsabonnement som koster 599 kroner. Da blir totalprisen 1787 kroner i året.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer