De ti beste Honeycomb-appene

Du kan vente deg mye av nye Android 3.0.

GOD VENN: Motorola Xoom med Android 3.0 "Honeycomb" har gitt oss mange gode apps de første ukene.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
GOD VENN: Motorola Xoom med Android 3.0 "Honeycomb" har gitt oss mange gode apps de første ukene. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Android 3.0 er Googles kvasseste våpen i nettbrett-krigen. Versjonen, også kalt Honeycomb, er den første Android-utgaven laget spesifikt for nettbrett.

Honeycomb-nettbrett er foreløpig ikke tilgjengelig i Norge, men i løpet av våren og sommeren skal vi bombarderes av slike.

Her er noe av det du kan vente degMange mener et nettbrett ikke er bedre enn appene man får lastet ned, og det er derfor stor spenning knyttet til hva man kan forvente seg av apper på Googles ferske plattform.

Mange mener de gode appene mangler foreløpig, men de har åpenbart ikke et Android-brett selv.

Her er de ti Honeycomb-appene vi liker aller best på vår Motorola Xoom akkurat nå.

Les DinSides test av det første Honeycomb-nettbrettet her!

CNN

Nettaviser er greit nok, men vil man virkelig presentere nyheter på en pen måte blir ofte apps bedre. CNN er en av de første som gjør dette på Honeycomb, og de legger terskelen høyt.

Nå er norske Opera også tilgjengelig på Honeycomb

CNN-appen likner løsningene man kjenner fra iPad, og kombinerer bilder, tekst og video på en pen og kjekk måte. Er det dette Android-folket kan forvente seg fremover av nyhetspresentasjon, ser det lyst ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer