De tøffeste spillene på E3

OPPSUMMERING: En uke etter E3 er det endelig på tide å samle tankene og gå gjennom inntrykkene. Her er skjermbildene fra spillene vi ser mest frem til!

Publisert
Sist oppdatert

Som de aller fleste har fått med seg, var det E3-tid forrige uke, og årets konferanse var overveldende massiv, med flere deltakere, utstillinger og nyheter enn noensinne. Det er selvsagt vanskelig å kåre noen tydelige vinnere, men det er i alle fall ingen tvil om at den nye generasjonen av spillkonsoller var messens store stjerner.

Xbox 360 var maskinen vi fikk vite aller mest om. Vi har sett på spillene, snakket med utviklere i Epic og Rare om kommende titler, sett inngående på multimediemulighetene og studert menysystemet og grensesnittet. Vi er godt forberedt til lanseringen av maskinen, som skjer til høsten, og er veldig spent på den lekre konsollen. De spillene vi helt klart gleder oss mest til er Dead or Alive 4, Project Gotham Racing 3, Perfect Dark Zero og Gears of War (det kommer riktignok først i 2006).

PlayStation 3 imponerte oss veldig med den vanvittig flotte grafikken. Men i etterkant kom spekulasjonene - var det virkelig ekte sanntids spilling vi fikk sett, eller kun forhåndsrendrede klipp? Det går nok en stund til vi får vite svaret. Vi vet heller ikke så mye om øvrige muligheter til PS3, deres online-planer eller nøyaktig utgivelsesdato (en gang i løpet av 2006 er alt vi vet). Det er ingen tvil om at Sony har pirret vår nysgjerrighet, men vi må vite mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.