De tradisjonelle maskinene

Publisert
Sist oppdatert

Testens fire andre maskiner er Asus X59SR, Dell Studio 1535, Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V6535 og Toshiba Satellite L300. De kommer i det tradisjonelle formatet med 16:10 skjerm med oppløsning på 1280 x 800 og uten numerisk tastatur ved siden av det ordinære.

Her er det bare Asus som kommer i svart pianolakk, de andre har matte overflater i sølv (Toshiba og Fujitsu-Siemens) eller rødt (Dell).

Bare en matt

Den eneste maskinen som ble levert med matt skjerm er Fujitsu-Siemens. Det gjør den langt mer behagelig i all slags bruk, kanskje bortsett fra ved bildevisning og film under gunstige forhold uten taklys.

Ellers har alle maskinene dobbeltkjerneprosessor fra Intel, enten integrert GMA 4500 grafikk fra Intel (Toshiba og Fujitsu-Siemens) eller ATI HD3470 (Dell og Acer).

Noen variasjoner

Størrelsen på harddisken varierer, de fleste stiller med 320 GB disk, mens Dell og Fujitsu Siemens ble levert med 160GB. Maskinene kan dessuten som regel leveres med større eller mindre disk når du bestiller.

Alle maskinene er utstyrt med DVD-brenner for "alle" formater, enkelte kan også leveres med Blu-ray mot et tillegg i prisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer