De viktigste funksjonene i versjon 6.0

Versjon 6.0 har fått en velfortjent ansikstløftning, og flere nye funksjoner både i hovedprogrammet og tilleggsprogrammene. Og pakken er blitt meget omfattende!

Publisert
Sist oppdatert


Her er noen av de viktigste funksjonene og nyhetene:

Nero StartSmart
StartSmart er en startmeny som gjør det enklere å navigere seg gjennom funksjonene i den omfattende programvaren.

Nero Burning ROM 6
Dette er selvfølgelig hovedapplikasjonen. Gamle brukere vil kjenne seg igjen, men ikoner er blitt mykere, og brennedialogen inneholder mer informasjon enn tidligere. Lar deg brenne data- og musikk-CDer, samt videoCD, SuperVCD, data-DVD, video-DVD mm ved hjelp av dra&slipp. Du kan også rippe musikk fra CD-plater.

Nero Express 6
Dette er en veiviser-utgave av Nero Burning ROM 6, som er spesielt tilpasset nye brukere.

NeroVision Express 2
Med dette videoredigeringsprogrammet kan du spille inn video fra videoredigeringskort, DV-kamerae, TV-kort, webkamera etc, eller bruke eksisterende videofiler, og sette disse sammen, legge på effekter og overganger, lage menyer og titler, bakgrunnskommentarer og musikk etc, og brenne resultatet på DVD eller CD. Du kan også bruke NeroVision Express 2 til å lage slideshow av stillbildene dine. Disse platene kan så spilles i de fleste frittstående DVD-spillere.

Nero Wave Editor 2
Dette programmet lar deg spille inn og redigere lydfiler. Du kan legge på filtre og effekter, og brenne resultatet til CD i etterkant.

Nero SoundTrax
Ønsker du å sette sammen og mixe lydspor, kan Nero Soundtrax gjøre jobben. Programmet fungerer som et virtuelt multitrack studio. Spesielt morsomt for DJ's.

Nero Cover Designer
Et brukervennlig program for å lage omslag til CD og DVD-plater. Du kan legge på bilder og tekst, og siden skrive ut omslagene i en rekke forhåndsdefinerte formater.

Nero Media Player
Dette er en musikkavspiller. Støtter en rekke komprimerte formater, som MP3, MP3Pro, WMA, AAC etc. Har også støtte for streaming av musikk fra nettet.

Nero ShowTime
Videoavspiller som også støtter DVD og DivX, samt en rekke andre videoformater.

Nero ToolKit
Inneholder flere små diagnose og benchmark-programmer for å måle ytelsen og stabiliteten til systemet ditt.

InCD 4
Med InCD kan du formatere CDRW og DVD-RW/+RW-plater, og bruke disse som store disketter. Du kan dra og slippe filer til stasjonen gjennom Windows Utforsker, eller lagre direkte til den fra programmene du bruker.

Nero BackItUp
Med dette programmet kan du enkelt ta backup av filene dine på CD eller DVD.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer