De viktigste funksjonene i versjon 6.0

Versjon 6.0 har fått en velfortjent ansikstløftning, og flere nye funksjoner både i hovedprogrammet og tilleggsprogrammene. Og pakken er blitt meget omfattende!

Publisert
Sist oppdatert

Her er noen av de viktigste funksjonene og nyhetene:

Nero StartSmartStartSmart er en startmeny som gjør det enklere å navigere seg gjennom funksjonene i den omfattende programvaren.

Nero Burning ROM 6Dette er selvfølgelig hovedapplikasjonen. Gamle brukere vil kjenne seg igjen, men ikoner er blitt mykere, og brennedialogen inneholder mer informasjon enn tidligere. Lar deg brenne data- og musikk-CDer, samt videoCD, SuperVCD, data-DVD, video-DVD mm ved hjelp av dra&slipp. Du kan også rippe musikk fra CD-plater.

Nero Express 6Dette er en veiviser-utgave av Nero Burning ROM 6, som er spesielt tilpasset nye brukere.

NeroVision Express 2Med dette videoredigeringsprogrammet kan du spille inn video fra videoredigeringskort, DV-kamerae, TV-kort, webkamera etc, eller bruke eksisterende videofiler, og sette disse sammen, legge på effekter og overganger, lage menyer og titler, bakgrunnskommentarer og musikk etc, og brenne resultatet på DVD eller CD. Du kan også bruke NeroVision Express 2 til å lage slideshow av stillbildene dine. Disse platene kan så spilles i de fleste frittstående DVD-spillere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer