Dead to Rights (XBox)

Dette spillet har potensiale, og byr på mye underholdning. Problemet er at Namco har prøvd litt for hardt...

Publisert
Sist oppdatert

Dead to Rights, fra den japanske utvikleren Namco, har allerede vært tilgjengelig i USA en stund. Der fikk spillet en del kritikk for blant annet å være for vanskelig, selv for garvede spillere. Derfor var det hyggelig å høre at den europeiske versjonen ville inneholde flere vanskelighetsgrader, samt flere andre forbedringer av kontrollsystemet og spillflyten. Hyggelig, tenkte vi. Likevel, etter å ha kjørt spillet noen runder, er vi ikke helt fornøyd.

Dead to Rights har hentet mer enn bare litt inspirasjon fra flotte Max Payne. Du spiller Jack Slate, en tøff politimann i en by plaget av kriminalitet. En dag finner Jack sin far i en blodpøl, og går umiddelbart etter personen han tror er ansvarlig. Etter flere intense actionscener og filmsekvenser blir Jack plutselig anklaget både for det ene og det andre. Han havner i fengsel, rømmer, og får både gangstere og politiet etter seg.

Med eller uten våpen

Spillet begynner med et ganske vellaget opplæringsbrett, noe som du bør følge godt med på. Jack får nemlig til en hel del, og kontrollen vi har over hans bevegelser er kanskje det beste med hele spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer